Cookie elfogadás és tiltás
Termékek Menü

Flexi Neon Reflect zsinór M 5m/20kg

Ár:
3.571 Ft
Cikkszám: 11629
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Flexi

Leírás

Útközben is jól láthatóan: fényvisszaverő, feltekercselhető póráz menő neonsárga színben, biztonsági fogantyúval, fék-gombbal és stoppoló funkcióval a pórázhossz optimális beállítására; 5 m hatósugár.

A flexi Neon Reflect kutyapóráz segítségével állandóan ellenőrzése alatt tarthatja kutyáját, miközben - a póráz 5 méteres hatósugarának köszönhetően - elegendő szabad mozgást is tud számára biztosítani.
A feltűnő neonsárga színű póráz sötétben és szürkületben is már messziről látható és ezáltal fokozott biztonságot nyújt a kutyának.

A menő kutyapóráz különösen stabil és erős - a megszokott flexi-minőségben. Zökkenőmentes feltekercselő automatika gondoskodik arról, hogy a póráz belógása elkerülhető legyen. Emellett egyszerű gombnyomással tudja szabályozni kutyája mozgásának hatósugarát: hüvelykujjával stoppolhatja vagy újra hosszabbra engedheti a pórázt.

A flexi-pórázok pótlólagos biztonsággal is bírnak: ha a nyakörv esetleg elszakadna, a póráz továbbra is tartható egybiztonsági fogantyú segítségével - megakadályozva, hogy a szalag magától feltekeredjen és akár Önnek, akár kutyájának esetlegesen sérüléseket okozzon.

A flexi Neon Reflect tulajdonságai nagy vonalakban:

Feltekercselhető póráz 5 méteres hatótávolsággal
Feltűnő kivitel a jó láthatóság érdekében: a póráz háza neonsárga, fényvisszaverő felülettel nyomott, emellett az övek fényvisszaverő elemekkel ellátottak.
Fékező gombbal és tartós stopp-funkcióval: ha szeretné, hogy kutyája lábhoz jöjjön vagy szabad mozgásának hatósugarát korlátozni akarja, egyszerűen csak meg kell nyomnia a gombot, hogy a kívánt pórázhosszt beállítsa és rögzítse.
Biztonsági fogantyúval: megakadályozza a póráz gyors visszatekercselődését, ha a nyakörv elszakadna
Az S/M kötéllel készül, az L méret öv-pórázként szolgálja a legjobb stabilitást
Robusztus ház
Krómozott akasztó
Made in Germany a kiváló minőségért!

M méret:

5 méteres kötélhossz
Max. 20 kg-os kutyáknak
Színe: fekete ház neonsárga felülettel, neonsárga kötél fényvisszaverő szalaggal a póráz-övön
Anyaga: műanyag ház poliészter kötéllel és poliamid övvel
Terméksúly: kb. 200 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!