Cookie elfogadás és tiltás
Termékek Menü

Flexi Vario LED Flash Belt L

Ár:
2.586 Ft
Cikkszám: 11718
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Flexi

Leírás

Elemmel működő, pirosan világító övszalag felcsévélődő Vario flexi kutyapórázokhoz, folyamatos & villogó fény funkcióval, a sötétben tett séták nagyobb biztonságáért, stabil & kitűnően kidolgozott.

A felcsévélődő Vario flexi kutyapórázokhoz való tartozékok innovatívak és praktikusak, s kitűnnek kiváló kidolgozásukkal. Az erős, piros fénnyel világító LED Flash övszalag gondoskodik arról, hogy sötétben tett sétáikon jó időben észre vegyék Önöket az autósok, kerékpárosok és gyalogosok

Így nagyobb biztonságban élvezheti a kutyájával késő este vagy sötét téli napokon tett sétákat is!

A kereken 40 cm hosszú LED Flash szalag a szabadalmaztatott szalagváltoztató összekötőnek köszönhetően egész egyszerűen felszerelhető a S/M vagy L méretű Vario flexi kutyapórázokra. A biztonsági fedéllel ellátott kattanó-mechanizmus két sima kézmozdulattal rögzíti az új övszalag-variánst. A piros LED-fényt választható módon gombnyomásra lehet beállítani: folyamatos világításra, gyors vagy lassú villogásra. Az üzemeléshez szükséges gombelemeket már tartalmazza a szállítmány.

A flexi LED Flash szalag jellemzői összegezve:

Világító övszalag a felcsévélődő Vario flexi kutyapórázokra való felszerelésre, S, M vagy L méretekben
Folyamatos és villogó fény: a piros LED-fényt választható módon gombnyomásra lehet beállítani: folyamatos világításra, gyors vagy lassú villogásra
Szabadalmaztatott szalagváltoztató összekötő: a speciális kattanó-rendszernek köszönhetően az alternatív övszíj összekapcsoló eleme könnyen bekattan és ezáltal a csere nagyon egyszerű (két méretvariációban kapható: S/M és L)
Nagyobb biztonság: emelt fokú biztonság az utcai forgalomban, nincs több botorkálás a sötétben
Kiváló minőségű kidolgozás: flexi-minőség Németországból, robusztus anyag, stabil varratok, krómozott horog
Elemtípus: 2 x CR2025 (gombelemek), a szállítmány tartalmazza
Színe: fekete, vörös fénnyel
Anyaga: műanyag, nylon, fém (horog)
Mérete:

S/M: H 50 cm x Sz 1,5 cm
L: H 54 cm x Sz 2,0 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!