Cookie elfogadás és tiltás
Termékek Menü

ORIJEN Regional Red 0,17KG -

Ár:
4.300 Ft
Egységár: 25.294,12 Ft/kg
Cikkszám: 064992583064
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Orijen

Leírás

REGIONAL RED

FAGYASZTVA SZÁRÍTOTT KUTYAELEDEL | ÖSSZES FAJTA BÁRMELY ÉLETSZAKASZ

A fagyasztva szárítással készült ORIJEN Regional Red teljes értékű kutyaeledel. A gyártási technológiának köszönhetően az állati alapanyagokban található fehérjék, zsírok és más tápanyagok minimálisan sérülnek, ezért lehet a termék reális alternatívája a nyers etetésnek. A rancson tenyésztett marha, a fűvel táplált bárány, a vaddisznó, a Yorkshire sertés, a bölény és az Omega 3 miatt is elmaradhatatlan lepényhal és hering jelentik a kisállateledel-piacon páratlan változatosságot. A prédaállat arányaihoz illeszkedve belsőségeket, porcokat és emésztő csontokat is feldolgozunk, ezért a lehető legkevesebb táplálék-kiegészítőt kell hozzáadnunk az alapanyagokhoz.

A ZSÁK TARTALMA

90% MINŐSÉGI ÁLLATI ALAPANYAG | 100% NYERS

BIOLOGICALLY APPROPRIATE | EVOLÚCIÓS ÉTREND

VÖRÖS HÚSOK I BELSŐSÉGEK I CSONT

Az Anyatermészet által biztosított étrendet másoljuk le, amikor egész, vörös húsokat, belsőségeket, porcot és csontot használunk fel. A tápanyagok döntő része természetes forrásból származik, ezért nagyon kevés mesterséges kiegészítőt használunk.

VALÓDI HÚSOK, ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK

100 % minőségi vörös húsok, tojások és vadon fogott halak, továbbá zöldségek és gyümölcsök. Az alapanyagok nyersen érkeznek, majd kíméletesen fagyasztva szárítjuk azokat a konyhánkban, mialatt csak egyetlen természetes tartósítót használunk.

ÖSSZETÉTEL

Nyers marhahús (22%), nyers marhamáj (17%), nyers bárányhús (8%), nyers lepényhal (7.5%), nyers vaddisznóhús (4.5%), nyers sertéshús (4.5%), nyers bölényhús (4%), nyers báránymáj (4%), nyers sertésmáj (4 %), nyers egész hering (3.5%), borsórost, nyers marhavese (3%), nyers vaddisznócsont (2.5%), egész úritök, kelkáposztalevél, sárgarépa, egész alma, nyers báránybendő (1.5%), nyers bárányvese (1.5%), nyers vaddisznómáj (1%), nyers marhabendő (1%), nyers vaddisznószív (0.5%), só, szárított moszat, kálium-klorid. KIEGÉSZÍTŐK (per kg): Tápanyag-kiegészítők (per kg): kolin-klorid: 1200 mg, aminosavak cink-kelátjának hidrátja: 72 mg, kalcium-D-pantotenát: 25 mg, aminosavak réz-kelátjának hidrátja: 12 mg, aminosavak mangán-kelátjának hidrátja: 10 mg, természetes forrásból származó tokoferolokban gazdag kivonat: 250 NE

KALÓRIATARTALOM-ÉS MEGOSZLÁS

Metabolikus energiatartalom (számított): ME = 5030 kcal/kg, 75 kcal per medalion. A termék metabolikus energiatartalmának 29 %-a fehérjékből, 62 %-a zsírokból és 9 %-a szénhidrátokból származik. A kutya szervezete hasonló arányban jut energiához a három alapvető tápanyagból, mint a természetben elérhető étrendből jutna, pl. egy elejtett prédaállatból.

Javasolt napi etetési mennyiség

 

Hasonlóan hozzád, a kutyád is egy megismételhetetlen individuum, ezért a számára szükséges napi mennyiség (kalóriaszükséglet) kizárólag csak rá jellemző. Használd az alábbi táblázatot kiindulópontként, folyamatosan ellenőrizd a kutyád súlyát, és ha szükséges, módosíts az adagon.

TELJES ÉRTÉKŰ ELEDEL: törd darabokra a medalionokat egy tiszta tálba. Adj hozzá 60 ml / medalion meleg vizet* és kevergesd, amíg összeáll. Az ORIJEN akkor lesz rehidratálva és készen tálalásra, amikor puha az állaga. FELTÉT: ha fokozni szeretnéd a kutya mindennapos étrendjének ízletességét, akkor a medalionokat törd darabokra, majd szórd a táplálékára vagy keverd bele. KUTYA │VEMHESSÉG: a felnőtteknek javasolt mennyiséget 25-50 %-kal emeld. LAKTÁCIÓS IDŐSZAK: korlátlan evési lehetőséget kell biztosítani. KÖLYÖK │ 1,5-től 3 hónapos korig a felnőtt kutyának ajánlott mennyiség kétszerese, 3-6 hónapos korig a felnőtt adag másfélszerese, 6-12 hónapig a felnőtt adagnál 25 %-kal nagyobb mennyiség ajánlott.

* A víznek kézmelegnek célszerű lenni, hőmérséklete ne haladja meg a 60 °C-ot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek