Cookie elfogadás és tiltás
Termékek Menü

ORIJEN Tundra 0,454KG -

Ár:
10.450 Ft
Egységár: 23.017,62 Ft/kg
Cikkszám: 064992585167
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Orijen

Leírás

TUNDRA

FAGYASZTVA SZÁRÍTOTT KUTYAELEDEL | ÖSSZES FAJTA BÁRMELY ÉLETSZAKASZ

Ez a csúcstermékünk különleges húsok keverékéből készült: kecske, rancson tenyésztett gímszarvas, vaddisznó, szabadon tartott kacsa, fűvel táplált bárány, Csendes-óceánból fogott lepényhal és hering. Kizárólag úgy tudtuk megőrizni az alapanyagok ellenállhatatlan íz-és illatorgiáját, ha a húsokat és belsőségeket kíméletesen fagyasztva szárítottuk. Az eredmény egy valóban unikumnak számító teljes értékű kutyaeledel, amely reális alternatívája lehet a nyers etetésnek. Természetesen a receptből a zöldségek és a gyümölcs sem maradhatott ki.

A ZSÁK TARTALMA

90% MINŐSÉGI ÁLLATI ALAPANYAG | 100% NYERS

BIOLOGICALLY APPROPRIATE | EVOLÚCIÓS ÉTREND

HÚSOK I BELSŐSÉGEK I CSONT ÉS PORC

Az Anyatermészet által biztosított étrendet másoljuk le, amikor egész, vörös húsokat, belsőségeket, porcot és csontot használunk fel. A tápanyagok döntő része természetes forrásból származik, ezért nagyon kevés mesterséges kiegészítőt használunk.

VALÓDI HÚSOK, ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK

100 % minőségi vörös húsok, kacsa és vadon fogott halak, továbbá zöldségek és gyümölcsök. Az alapanyagok nyersen érkeznek, majd kíméletesen fagyasztva szárítjuk azokat a konyhánkban, mialatt csak egyetlen természetes tartósítót használunk.

ÖSSZETÉTEL

Nyers gímszarvashús (19%), nyers kacsahús csonttal darálva (18.5%), nyers lepényhal (13.5%), nyers bárányhús (12%), nyers kacsamáj (5%), nyers hering (4%), nyers báránymáj (4%), nyers vaddisznómáj (2.5%), nyers vaddisznóhús (2%), nyers kecskehús (2%), borsórost, egész úritök, kelkáposztalevél, sárgarépa, egész alma, nyers vaddisznócsont (1.5%), nyers bárányvese (1.5%), nyers báránybendő (1.5%), nyers kecskemáj (0.6%), nyers kecskebendő (0.6%), nyers kecskevese (0.6%), nyers kacsaszív (0.6%), nyers vaddisznólép (0.5%), szárított moszat, nyers vaddisznó vese (0.1%), kálium-klorid. KIEGÉSZÍTŐK (per kg) Tápanyag-kiegészítők (per kg): aminosavak cink-kelátjának hidrátja: 72 mg, kalcium-D-pantotenát: 25 mg, aminosavak réz-kelátjának hidrátja: 12 mg, aminosavak mangán-kelátjának hidrátja: 10 mg. Technológiai adalékok: természetes forrású tokoferolokban gazdag kivonat: 250 NE

KALÓRIATARTALOM-ÉS MEGOSZLÁS

Metabolikus energiatartalom (számított): ME = 4980 kcal/kg, 75 kcal per medalion. A termék metabolikus energiatartalmának 30 %-a fehérjékből, 61 %-a zsírokból és 9 %-a szénhidrátokból származik. A kutya szervezete hasonló arányban jut energiához a három alapvető tápanyagból, mint a természetben elérhető étrendből jutna, pl. egy elejtett prédaállatból.

Javasolt napi etetési mennyiség

Hasonlóan hozzád, a kutyád is egy megismételhetetlen individuum, ezért a számára szükséges napi mennyiség (kalóriaszükséglet) kizárólag csak rá jellemző. Használd az alábbi táblázatot kiindulópontként, folyamatosan ellenőrizd a kutyád súlyát, és ha szükséges, módosíts az adagon.

TELJES ÉRTÉKŰ ELEDEL: törd darabokra a medalionokat egy tiszta tálba. Adj hozzá 60 ml / medalion meleg vizet* és kevergesd, amíg összeáll. Az ORIJEN akkor lesz rehidratálva és készen tálalásra, amikor puha az állaga. FELTÉT: ha fokozni szeretnéd a kutya mindennapos étrendjének ízletességét, akkor a medalionokat törd darabokra, majd szórd a táplálékára vagy keverd bele. KUTYA │VEMHESSÉG: a felnőtteknek javasolt mennyiséget 25-50 %-kal emeld. LAKTÁCIÓS IDŐSZAK: korlátlan evési lehetőséget kell biztosítani. KÖLYÖK │ 1,5-től 3 hónapos korig a felnőtt kutyának ajánlott mennyiség kétszerese, 3-6 hónapos korig a felnőtt adag másfélszerese, 6-12 hónapig a felnőtt adagnál 25 %-kal nagyobb mennyiség ajánlott.

* A víznek kézmelegnek célszerű lenni, hőmérséklete ne haladja meg a 60 °C-ot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek