Cookie elfogadás és tiltás
Termékek Menü

TRIXIE ANTI KOT TÁVOLTARTÓ FOLYADÉK 500ML

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.909 Ft
Egységár: 3.817,62 Ft/L
Cikkszám: TRX2551
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Trixie

Leírás

TRIXIE ANTI KOT TÁVOLTARTÓ FOLYADÉK 500ML.
A trixie által forgalmazott magas színvonalú, megbízható termék . Hobbi állatok részére.

Trixie Anti-Kot Repellent távoltartó folyadék – Valóban hatásásos kültéri, kutyákat és macskákat a termékkel megjelölt helytől távoltartó szer. Kizárólag kültéri használatra ajánlott!Használata:

Rázza fel a Trixie Anti-Kot Repellent távoltartó folyadékot, majd oldjon fel fél liter kézmeleg vízben 25ml-nyit (kb. 2 evőkanálnyi). Az így kapott elegyet rázza össze, majd permetezze be ezzel a kutyáktól vagy macskáktól védendő területet. A terület permetezését, hetente rendszeresen végezze el, és folytassa ezt legalább 4-6 hétig.

A jobb szaglással rendelkező kutyák esetén a normál dózis is hatásos lehet, macskák esetén ajánlott a dózist a duplájára emelni.

Egy flakon Trixie Anti-Kot Repellent távoltartó folyadék, kb 100m2 terület kezelésére elegendő. (érdemes a rendszeres kezeléssel számolni: így a kezelendő terület nagysága kutyák esetében, 1 hónapra számolva kb 25m2, macskák esetében 12,5m2)Figyelmeztetések!

Ne keverje össze más készítményekkel a terméket. Használat után minden esetben gondosan mosson kezet. Gyermekek elől elzárva tartandó!Kapható méretek: 500ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!