Cookie elfogadás és tiltás
Termékek Menü

DENTIZAHN Rágószalag (2) kiegészítő takarmány kutyáknak (141g)

Ár:
4.090 Ft
Egységár: 29.007,09 Ft/kg
Cikkszám: DENT2
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

DENTIZAHN Rágószalag

Közepes testű kutyák számára

kiszerelés: nettó 141g

DENTIZAHN Rágószalag nagyságát, formáját és szerkezetét a közepes testű kutyák részére fejlesztették ki. Egyes kutyák azonban nagyobb tárgyakat is egyből lenyelnek, ezért az első alkalmazásnál figyeljünk rá, hogy kutyánk nehogy egyben lenyelje.

Fogápolás örömmel:

A kutyáknál is fontos a rendszeres fogápolás. A fogkőképződés hatékony megakadályozását a lehető legkorábban meg kell kezdeni. A Dentizahn Rágószalag segít a fogkő kialakulásának megelőzésében, de egyúttal jutalomfalat is, aminek kedvencünk nagyon örül.

Természetes út a tiszta fogakért

A fogak rendellenes állása hátráltathatja azok természetes tisztulását. A fogak betegségei miatt gyakran kell felkeresni az állatorvost. Ezért van szükség olyan termékekre, mint a Dentizahn Rágószalag, mely kedvencünket rágásra ösztönzi.

A kutyák szívesen rágják -sokszor percekig is - a Dentizahn Rágószalagot, mely a nyálmirigyeket nyál termelésére serkenti, ami a lepedéket és az ételmaradékot eltávolítja. Használatával a fogak tiszták, a lehelet friss lesz.

Összetétel: Aprított marhahúscsíkok, maltodextrin-dextróz, marha-, és baromfiaroma, hidrolizált zöldségfehérje, élesztő, tejfehérje koncentrátum (laktoperoxidáz enzim forrása).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!