Cookie elfogadás és tiltás
Termékek Menü

REPETA HYPOALLERGÉN KUTYASAMPON 200ML .

Ár:
1.790 Ft
Egységár: 8.950,00 Ft/L
Cikkszám: 127428
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Repeta Hypoallergén kutyasampon kifejezetten érzékeny bőrű kutyák részére kifejlesztett speciális összetételű termék.

A Repeta Hypoallergén kutyasampon kifejezetten érzékeny bőrű kutyák részére kifejlesztett speciális összetételű termék.A szulfátmentes sampon természetes eredetű hidratáló, védő, nyugtató, dezodoráló és gyógynővény kivonatokat tartalmaz. A kellő tisztító hatás mellett hidratálja az érzékeny bőrt, a gyógynövény kivonatok és a hidrolizált fehérje bevonó, dezodoráló, nyugtató hatásával csökkenti az irritációt és a viszketést, tisztítja és regenerálja a károsodott bőrt.

Adagolás és az alkalmazás módja: A sampon test hőmérsékletű csapvízzel hígítandó.

Kutyáknak 10 testtömeg kilogrammonként 5 ml sampont kell felhígítani úgy, hogy a fürdéshez szükséges sampon mennyiségét 0,5 liter vízben kell elkeverni. Nagyobb testű kutyák részére a számított mennyiséget 1, 5 liter vízben ajánlott elkeverni. Ezt követően a kutya benedvesített bundáját a felhígított samponnal át kell dörzsölni, majd langyos vízzel alaposan ki kell öblíteni. Újra be kell samponozni az állatot, de csak 5- 10 perc elteltével kell lemosni a sampont bő, meleg vízzel.

A sampon szükség szerint, hetente 2-3 alkalommal is használható.

Ellenjavallatok:

Nem alkalmazható a termék összetevőivel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések:

Fürdetés előtt az állatokat meg kell itatni, nehogy igyanak a samponos vízből. Ügyelni kell rá, hogy a fürdővíz ne kerüljön az állat szemébe, fülébe vagy szájába. 

Tárolási előírások: +15 °C és + 25°C közötti szoba hőmérsékleten, az eredeti csomagolásban, száraz helyen tárolandó.

Összetétel: Aqua, Aloe Barbadensis extract, Benzíl alcohol, Calenula officinalis extract, Cocoamidorpropyl betaine ( CAPB), Hydrolized oat protein, Methylchloroisothianzolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Coco.Glucoside Tartrate, Sodium hydroxide, Sodium-lauroyl-sarcosinate, Propilene glycol, Vanília aroma

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!